Haber Aramızda | Samsun Haberleri

BAŞAK BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU

BAŞAK BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU
314 views
07 Ağustos 2016 - 13:30

 

GENEL BAKIŞ

 

Sevgili Başaklar, 2 Ağustos’ta Aslan burcunda bir Yeniay oluşacak. Ailevi konular, psikolojik ve bedensel anlamda sizi rahatsız edecek şeyleri aşma arzusu, kısıtlayan ve önünüze geçen her şeyi aşma isteği olarak etkili olacak. Birçok şeyi gözden geçireceksiniz. Ailevi ilişkiler bilhassa önem taşıyor. Kişisel arzu ve istekleriniz etkili olacak. Birçok konunun artık rahatlamasını arzulayacaksınız. Ailevi konular bilhassa önem taşıyor. Şartlar sizi aynı alanda kısıtladığı için kendinizi biraz mutsuz hissediyorsunuz. Yeniay’da bu konulara özellikle bilinçli bir şekilde bakmaya çalışacaksınız. Hakikatler çerçevesinde kendinize güvenerek neyin aksadığını ve yanlış olduğunu belirleyip doğru bir şekilde hareket edebilirsiniz.

5 Ağustos tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Ç:evrenizle olan ilişkilerinizin muhasebesini yapacaksınız. Kişisel anlamda bu ay her şeyi gerçekçi bir şekilde ele alırsanız doğru yönlendirmeleri sağlayacaksınız.

18 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunay tamamıyla çalışma hayatınızla ilgili konulara bir bakmanızı sağlayacak. Özellikle iş koşullarınıza ve bedeninize bir bakış atmanızı sağlayacak. Sizin hızlı bir şekilde ilerlemenizi engelleyen şeyleri göreceksiniz. Aşk hayatınıza net bir şekilde bakabileceksiniz.

22 Ağustos tarihinde Güneş burcunuzda seyrine başlıyor. İnsanın kendi karakteristik özelliklerini ve arzularını öne sürme isteğini bu hareket ortaya çıkartıyor. Verdiğiniz ve gözden geçirdiğiniz kararlarda gerçekçi olmanız önemli.

30 Ağustos tarihinde Venüs, Terazi burcunda olacak. İlişkilerinizi ve işinizi dengeli ve ahenkli bir hale getirebilecek seçimlerinizi gözden geçireceksiniz. Aynı gün Merkür, 22 Eylül’e kadar gerilemeye başlıyor. Düne, bugüne bakmak ve yarını netleştirmek açısından bu hareket önemlidir. Geçmişinize bakıp bugünü sentezleyerek yarını doğru temeller üzerine kurmayı önemseyin. Her şey gönlünüzce olsun.

 

HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

1-7 Ağustos arası:

Sevgili Başaklar, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, kendinizin farkına varmanız, yeteneklerinizi ve gücünüzü kanıtlamanız, sizin için sorun yaratıcı olan ne varsa bunun farkına varıp kurtulmanız için gerekli gücü verir. Tabii ki siz de bunlara gönüllü iseniz. Çünkü insan istemediği sürece başarılı olamaz. Yapmanız gereken bu Yeniayın size yol gösteri olan rehberliğini kullanmak ve ışığından istifade etmektir. Şu aralar özellikle buna ihtiyacınız olduğunu söyleyecek kim bilir kaç Başak burcu mensubu var. Yeniayın oluştuğu bugüne, Ay-Mars görünümü bizlere göz kırpıyor. İlerisi adına kendinizi güvende hissetmeniz için yollar sunuyor. Mars güç veren Akrep burcunda ve bugün Yay burcuna geçiş yapmadan evvel sizin hedefinizi tayin etmeniz ve onu gerçekleştirmeniz adına kuvvet aşılıyor. Girişimde bulunmak, şu üstünüzdeki ağırlıktan kurtulup kendinizi ispat etmek için ne bekliyorsunuz? Mars bugün Yeniay oluşmadan önce Yay burcuna geçiş yapınca, tüm aktivite ev alanı, ailenizle ilgili konulara çevrilecek. Onun için biraz önce belirttiğim gibi siz amacınızı kafanızın içinde belirleyin ki, bunun üzerine giderek başarılı olasınız. Mars-Yay burcu seyri, bu Yeniayda ev değişikliği, yolculuklar, iş hayatınızla ilgili meseleler, ofis çalışmalarının yoğunluğunu işaret etmekte. Ancak ailevi ilişkilerdeki gelişmelerin kontrollü şekilde ele alınması gerekiyor. Birden bire kararlar vermeyiniz. Hakikaten işinize gelecekse yapınız. Tartışmalar yerine, yenilikçi çözümler bulunuz. Ay-Satürn görünümü bu anlamda önemli. Verdiğiniz kararı artı ve eksileriyle ele aldığınızda en doğru yolu bulabilirsiniz. Kendinizi engellemeyin aceleyle her şeyi karmaşık hale getirmeyin.

2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, bir yandan iyimser, hevesli, hayata karşı samimi, gerçeklerin peşinde olan ve farklı ufukları keşfetmek isteyen bir kişi gibi umut dolu davranmanızı sağlarken, diğer taraftan -Nasılsa hiçbir şey istediğim gibi olmayacak, ne kadar yol alsam da sonunda yine yalnızım diyerek pes etmenizi sağlayabilir. Tabii  ki nasıl bir tavır takınacağınız öncelikle  doğum haritanızda gizli. Fakat gerçek olan bir şey var ki, bu süreçte ilişki ve aşk konusunda güvenlik duygunuzun ön planda olacağını söyleyebiliriz. Sizler aslında yaşamı, herkesten daha çok sevmenize rağmen, mükemmellik arayışınız o denli yoğun ki, tatmin olmanız güçleşiyor. Aslına bakarsanız seçici davranmakta haklısınız. Bu dönem, yerleşim yeriyle ilgili konularda hem yolculuklar yapma, hem de şu anda oturduğumuz alanla ilgili yenilikler anlamında da etkilidir. Ofis türü çalışmalar bu dönemde aktif bir şekilde yürütülür. Ancak kurulan ortaklıklara dikkat etmelisiniz. Bir de, kredi, miras, hukukla ilgili konularda hesabınızı mutlaka bilmelisiniz. Satürn de bu alanda ilerlediği için, bütün bu konularda zaten gerçekçi olmamızı sağlayan testlerle bizi olgunlaştıracaktır. 24 Ağustos tarihindeki Satürn-Mars kavuşumu bu anlamda önem taşıyor.

5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Venüs, dışarıyla bağlantınız ve çevrenizle birebir ilişki kurma tarzınız sizin bakış açınıza göredir. Bir yandan paylaşıma açıksınızdır ancak diğer yandan belli bir mesafe koymayı ihmal etmezsiniz. Karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz.

 

8-14 Ağustos arası:

13 Ağustos -6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyrini sürdürecek. Bu dönem ailevi meseleler, eviniz, aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı konularda yapılandırma sürecidir. Aile ilişkileri açısından ele aldığımızda, büyüklerinizle olan her türlü ilişkiniz bu süreçte sorumluluk yükleyici ve nesil farklılığı nedeniyle yaşanması muhtemel gelişimleri işaret eder ki, birlik ve beraberlik içinde moral değerler yüksek tutularak hareket edilmelidir. Ailenizin size, sizin de ailenize ihtiyacınız olabilir. Bu durum, evlatlık görevinizi layıkıyla yapmanızı gerektirir. Evladınız varsa, onlarla ilgili konuların ev sınırları içinde ele alındığı, düzenlendiği zamandır. Sözgelimi yaşadıkları aşk ilişkisi, eğitim, iş v.b konulardaki sorumlulukları sizin de gündem maddenizi oluşturur. Bunların da yine hoşgörülü, olgun şekilde ele alınması icap edebilir. Torun sahibi olmanın işaretçisi olabilir. Evladınıza destek olmanız gerekebilir. Ev kiralanması, satışı, alışı, başka bir şehre veya ülkeye yerleşim, ofis işleri, miras gibi konular gündeme gelebilir. Eski evler yapılandırılır, yenileştirilir, oturduğunuz yer değişir, sağlamlaştırılır. Bu yorucu olsa da, sizin açınızdan ilerisi adına faydalıdır. Ancak ehil kişilerle ev konularını görüşmekte yarar vardır. Uzun vadeli düşünmek gerekir. Genel olarak bu deneyimlerin özünde yatan en önemli nokta, kişinin kendini bu konular yoluyla geliştirmesidir. Bunu kabul edenler için, mücadele yoğun olsa da, başarı şansı yüksektir.

 

15-21 Ağustos arası:

Sevgili Başaklar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, düşündüğünüz ve geri planda çalışarak hazırlandığınız işleri şimdi başkalarının yararına olacak şekilde sunmanız demektir. Tabii ki bu sunuşta bazı eksikler göze çarpabilir, bunu dile getirebilirler. Böyle durumlara açık olmak gerekiyor. Tamamlamak için süre istersiniz. Bu Dolunay, fikirlerinizi ifade ederken, diğer kişilerin de düşüncelerini almanız gerektiğinin işaretçisidir. Size göre olması gereken budur. Fakat birileri buna karşı çıkabilir. Kendiniz adına hareket etmek pek kolay olmaz. Tam tersine başkalarına yardımcı olmanız istenir. Şartlara göre belli bir esneklik payı bırakmakta yarar var. Bu Dolunayda yaptığı işten pek zevk almayan, şartlardan memnun olmayan Başaklar bunun düzelmesi için, diğer kişilerle ortaklaşa hareket edebilirler. Bu bir yasal, ideolojik, finansal anlamdaki sıkıntının dile getirilişidir. Tabii ki işveren konumundaki kişiler bundan pek hoşlanmazlar. Uzun süredir iş arayan bir kişiyseniz bu Dolunay bu yönde bir haberin işaretçisidir. Böyle bir durumda önerilene iyi bakmak lazım. Eğer size uymuyorsa, sonrasında sıkıntı yaratacaksa olur yanıtı vermeyiniz. Ay-Uranüs görünümü, birilerinin kendi çıkarlarını öne alarak düşünmesi halidir. Bu pek hoşunuza gitmez. Ancak çok da halledilmeyecek bir problem değildir. Birkaç gün sonra Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Şimdiki durumlar kendiliğinden iyileşebilir. İstediğiniz adımı atabilirsiniz. Biraz sabırlı olalım. Dolunayın ardından Ay, karşıt burcunuzda ilerleyecek. Bu biraz enerjinizin düşmesi, dinlenme arzunuzun artmasıdır. Gün içinde yaşananları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz.

 

22-31 Ağustos arası:

22 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde  ilerleyecek Güneş, özgüven duygunuzun yükselişidir. Bu tabii ki, gayet olumludur. Böylece hem kişisel girişimleriniz hem mesleki hem de duygusal bir takım meseleler üzerinde bilinçli düşünmenizi sağlar. Akıllıca hareket edebileceğiniz bir zaman dilimidir. Bir yıl sonra yeni bir yaşa girme, yeni kararlar verme anlamında olumludur. Ayrıca iyi niyetinizi kullanan, ancak hem dostluk hem de iş anlamında verimsiz olan ilişkilerin gözden geçirilme ve bugüne dek görülmeyen, bilinmeyen durumların aydınlığa kavuşturulması yönünde de ilginç bir süreçtir. Merkür burcunuzda gerilediği için, tabii ki bu gözden geçirmeler oldukça işinize yarayabilir.

30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde gerileyecek  yöneticiniz Merkür, gölgeli günlerini de hesaba katarsak, 23 Ağustos itibariyle etkili olmaya başlıyor. İlişkinizi, sağlığınızı, sizi birebir ilgilendiren konuları ve insanlarla olan bağlantılarınızı belli bir mesafede tutmak isteyebilirsiniz Daha çok gözlemde bulunmak, mercek altına alarak girişimleri, hedeflerinizi gözden geçirmek yararlıdır. Daha önce düşündüğünüz iş veya meseleler şimdi yeniden bir ele alınır. Çünkü değişiklikler olabilir. Bu yeni durumlara göre düşünülür ve tespitte bulunulur. Biraz da mola süreci gibi görülebilir. Sürekli meşgul olan zihniniz dış dünyanın yoğunluğundan ziyade içe yönelerek rahatlanılır. Endişeli, olumsuz düşünmek yerine, şöyle sakince ele alınması, ne yapmanız gerektiğini daha iyi tespit etmenizi sağlar. Hangi yolu, işi, girişimi veya hedefi düşünüyorsanız, o konularda araştırma yapmak, gözlemde bulunmak, eksikleriniz varsa tamamlamak, daha önceden başlanmış işleri bitirmek için geri hareket süreci olumludur. Üzerinde düşünülmeden iş veya teklifler hemen değerlendirilmez. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası  (başlangıç tarihinin  bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları lütfen önemseyiniz.

30 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs Terazi burcu geçişinde, ilişkilerimizde maddi ve manevi anlamda seçkinliğe önem veririz. Partnerimizin durumuna bir bakarız. Olanaklarını da göz önüne alırız. Parasal anlamda kazanç konuları başta olmak üzere, maddi ve manevi anlamda kaliteli yaşamak arzunuzun da göstergesidir. Kişi böyle bir dönemde, uyum, huzur, seçkinlik ilkesi çerçevesinde ilişkiler kurmak ister. Bu ilişkiler hem kazandırıcı olmalı  hem de gönlünüzü hoşnut etmelidir. Girdiğimiz ortamların, birlikte olduğumuz insanların nazik, paylaşımcı kişiler olmasına dikkat ederiz.

 

AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler       : 1-5-9-10-14-15-23-24-27-28
Zayıf Enerjili Günler                       :
12-13-19-25-26
Aşkta En Şanslı Günler                   :
14-15
Parasal Açıdan Şanslı Günler         :
7-8

Yeniay : 4-5-6-31
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 18-19-20
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

casinoPendik Kurtköy Escortataşehir escortcabarino casinobestfreeslotgamesPartouche casinoefes casinobetandreaspalacebetbetzulagoldenbahisbetasusgolegolGut casinoxslotistanbul escort bayanhttp://www.escortbayanlariz.netcasibom güncel girişzbahisJojobetcasibom girişjojobet girişistanbul escortdeneme bonusugaziantep escortgaziantep escortporno izlecasibomasyabahis girişdeneme bonusu veren sitelermeritkingjojobet girişjojobet güncel girişcasibom girişbets10 güncelDumanbetDumanbetcasibom girişcasibomMarsbahiscasibomcasibomcasibomcasibomtimebetcasibomcasibom girişistanbul escortbeylikdüzü escortcasibomMarsbahisonwincasibommarsbahis girişmarsbahis girişcasibomcasibom girişjojobetOnwinAtaşehir EscortTümbet güncel girişlunabetPusulabet güncel girişzbahisjojobetbetkomitopyabetsahabet tipobet tipobetjojobet girişjojobet güncel girişjojobetjojobetMeritkingMeritkingMeritkingdeneme bonusu 2025CasinolevantbetticketbetkolikholiganbetgalabetjojobetcasibommarsbahismarsbahisimajbetmatbetjojobetjojobetjojobetsekabetnakitbahisgrandpashabetOnwinOnwinmeritkingmeritkingtekirdağ escortbahiscombahiscomjojobetqueenbetjojobet girişbaywin girişEscortmeritking girişmeritkinggrandpashabetmeritking twittergrandpashabetgrandpashabetjojobet girişcasibomcasibomcasibom güncelsultanbeyli çekicionwincasibommeritking girişmeritkingjojobetcasibom girişlunabet twitter girişaresbet girişbetriyal girişmeritkingultrabetextrabetcasibomjojobetcasibom güncel girişdeneme bonusuMeritkingpadişahbetcasibomjojobetMarsbahiscasibomselçuksports girişCasibom güncel girişOnwin Güncel GirişOnwin Güncel GirişEsenyurt escortEsenyurt escortcasibom girişankara halı yıkamaankara escortJojobetbetsalvadorbetwoonspincocratosroyalbetjojobet girişcasinolevant girişdeneme bonusu veren sitelernakitbahis güncel girişonwindumanbettempobetodeonbetelexbetodeonbetbetcupvbetdumanbethiltonbetbetmoonmeritking güncel girişjojobet girişdumanbet güncel girişmeritking güncel girişdinamobet girişmobilbahis güncel girişpusulabet güncel girişmobilbahis güncel girişmatbet güncel girişonwin güncel girişimajbet güncel girişjojobet girişbets10 güncel giriştipobet güncel girişbets10 güncel girişjojobet girişdumanbet güncel girişonwin güncel girişjojobet güncel girişmeritking güncel girişbets10 güncel girişbets10 güncel giriştipobet güncel girişmarsbahis güncel girişmarsbahis güncel girişonwin güncel girişsahabet güncel girişsekabet güncel girişbetebet girişbetkanyon güncel girişbahsegel girişkralbet girişcasibom güncel girişultrabet girişmatbet güncel girişsahabet girişmeritkingbetebet girişmatbet güncel girişimajbet güncel girişimajbet güncel girişbetwoonmavibetvevobahisbetsmovebetparktipobet girişbetnano giriş youwinjojobet girişparibahis girişsuperbetin girişgalabet girişselçuksportsCasibomjojobet girişmarsbahis güncel girişOnwincasibomtipobet girişCasibommeritkingHoliganbetCasibom GirişCasibom GirişCasibomJojobetsetrabetsetrabet girişimajbet girişultrabetcasibom güncelCasibom Yeni GirişCasibombetpark girişbetparkBetpark HakkındaBETPARKBetparkjojobet giriszürihbetzürihbetzürihbethodribetbombabetbombabetparis sportif quebecparis sportif quebecparis sportifs hors arjelparis sportifs hors arjelparis sportifs hors arjelparis sportifs hors arjelparis sportifs sans vérificationparis sportifs sans vérificationparis sportifs au Luxembourgsites de paris anglaissites de paris anglaismeilleur site de pari sportif internationaljetxjeux de pouletjeux de pouletparis sportif esportparis sportif esportparis sportif tenniscasino en ligne francecasino en ligne francemeilleur casino en lignemeilleur casino en lignecasino roulette en lignecasino roulette en ligneevolution casino en lignecasino bonus sans depotcasino bonus sans depotbookmaker hors arjelcasino roulette astuceaviator jeuxmystake chickenyonibet françaisliste cote matchmeilleur application sportblackjack regleblackjack regleblackjack regleroulette hasardroulette hasardstrategie blackjackstrategie blackjackapplication casino argent réelpalazzocasinojeux gratuit casinojeux gratuit casinojeux gratuit casinojeux gratuit casinojeux gratuits sans inscriptionsjeux gratuits sans inscriptionsjeux gratuits sans inscriptionsroulette françaisecasino legal francecasino legal francecote courses hippiquesparis hippiques en lignekingbettingpmu cotesjeux d'argent avionmeilleurs bonus paris sportifsparis sur le volley-balljeu gratuit pokercasino en ligne fiabletours gratuits casinovideo poker en lignevideo poker en lignevideo poker en lignecasino en ligne gratuitcasino en ligne gratuitnouveau casino en ligneyonibet en francecomment jouer lotocomment jouer lotogalabetceltabetfenomenbetcasinobonanzabettickettélécharger parions sportplinko franceiknowbetcasino dicetulipbetnewcratossite de jeux casino en lignesite de jeux casino en lignesohobetmeilleur site de jeux casino en lignesbetinhermesbetCabarinoonline bahis siteleribetandyoucaddebetnetxcasinoyinebetolabahisonwinbtcbahisbetsatverabetcasinogalata888betsrekorbetmetrobahiselenorbetcresus casino aviscresus casino applicationwild sultan casino en lignewild sultan viptortuga casino connexionmadnix casino bonus sans dépôtwinoui casinowinoui casino en lignemagical spinmagical spin casinomagical spin casinoazur casinoazur casino avisazur casino connexionazur casino en lignelucky8 se connecterbetifybetify casinobetify applicationlucky31lucky31 avisspace fortunaspace fortuna casino777 jackpot bobjackpot bob casino bonus sans dépôtamon casino avisamon casino en lignelucky31 blackjacklucky31 blackjackspace fortuna retraitjackpot bob applicationmadnix applicationmadnix applicationmadnix inscriptiontortuga casino compte bloquéazur casino bonusbetify promo codecasino joka bonus sans dépôtlucky31 retraitefes casino üyelikleonbet üyelikbovbet üyeliktwin üyelikwild sultan bonus sans depotwild sultan retraitwild sultan casino bonus sans dépôtcresus casino bonusavrupabetbetonred üyelik7slots üyelik7slots üyelikportbetmatadorbet üyelikkatsubetmiraxcasinobitkingzbetsahasantabetretrobetsafirbetvbetmislibethedefbetmakrobetbetvigoneyinemaltcasinoceltabitbetsilinqueenbettrinkbetxslotbet365casiverasiyahbetmeilleurs casino en ligne francaismeilleurs casino en ligne francaiscasino en ligne franceméthode mathematique pour gagner au paris sportifle cod sportif parisretrait yonibetvizebetjeux casino gratuit 3 rouleauxbahisbetabetnanopari sportif algériecasino bonus gratuitcasibomcratos royal betbc gamesportsbet promo codeduelbits promo codekryptosinobitcoin casino bonuscrypto casino bonusCasino UniqueNine Casino Aviscrypto casino ukTop Mobile SlotsSeven Casino AvisLocowincasinos with no depositall casino gamesreal money casinos onlinebaccarat onlinefree video pokersweeps coins casinofunzpointswheel of decidingmillionz casino avismillionz casino avisplayzaxkikbetbuitenlandse casinoonline casino ideal777 nederlandkansino inloggenbetcity casinocircus casinocasino- en dice spellenone casinomarsbahislotobetmilyonermilyar comProntoBetWoopwin CasinoLimewinGoldenbetbetwinnerMagical Spinlevant casinoSpace FortunaCasino Nightmirax casinoroxenbetbetspinorizz casinoJulius Casinosites de paris anglaispadisahbetbetparibubettiltlorabetcazinostarsSlotomaniaGods of WarDragon TigerPinup Girlsregnobetvaycasinoscori probahiscomwonoddpasgolcasinopopbahislionpirobettambetpolobetnewbahisLucky31Viggoslotsmeilleur site de pari sportif internationalaviatorcrashpalacebetjasminbetlesabahispadişahbetgenzobetnesine casinopasha gamingbetandyouonwintempobetMr PachoBetGoalswipbetcasino bonanzabizbetamarabetistekbetsüperbetmilyonerhertabetmarsbahisefes casinoefes casinoakcebetakcebetbahiscombahiscomefes casinokazansanaprivebetbetkombetandreasbetandreasbetandreasbetandreaspin upJeetCitymostbettempobetpinupligobetsetrabetgalaxybettingdogobetgolegolbetorjinbetbetsilincratosroyalbetbiabetw88cote des paris sportifsistanbulbahisorjinalbetkayapremiumsavoybettingrodosbetbetofficeWildsultanSpinrollzProntoBetligobetmonobahissultanbetmostbetmatadorbetbizbetbetturkeybetsihirbazi girismedyabahis girisarascasino girisrolletto giriszeonbet girisgalabetbuyukbet girispasobahis giriscasino bonus sans depot francecote des paris sportifsteketekbetadaxbetbetkomparibahispashagamingturnuvabetyinebet yeni girisbetcupfenomenbetbahiscentintobetcasinopluscasinopopbetbigolibertabetoynabilwinbircapitolbetatlantisbahisshowbahisparabetbankobetcasinobetonbelugabahisavrupabet guncel girisno2bet giriscasino port girisglory casino girischilli heatbahiszonesüper10betakcebet twittercratosroyal twitterbetine girişdengebet girişLucky Elfbetivobetandreaspirobet giriştimebet girişyapbahsini giriştulipbet girişetabet giriştaksimbet girişalmanbahis girişyonjabet girişcasino xbetvar girişsesbet girişpinup girişmatadorbet girişromabet girişbetandreas girişroketbet girişbetpas girişrestbet girişbetonred girişonwinbetivobetandyoustarda casinoCasino777restbetfixbetbetgarakcebetakcebetbetonredsultanbet üyelikonwin üyelikstarda casino üyelikefes casino üyelikrestbet üyelikkolaybetoslobetbetbigo üyelikmilbet üyelikyedibahis üyeliktalihlisaray üyelikdedeslot üyelikjustinbet üyelikqbet üyelikfruit partydinamobet üyelikbetist üyelikgamabet üyeliksohobet üyeliknetxcasino üyelikbetboxparabet üyelikmaslak casino üyelikcasinobeton üyelikmostbet girişstarda casino girişefes casino girişbetgar girişbetonred girişcasinomilyonnesinecasinogrbetsbetnoelfikstürbetlimitsizbahisbetyaproutebetzimbabet girishayalbahis girisilbet girislordcasino giristrinkbet girisfonbet girisbetrekabet giriscasino en ligne meilleurlotobet girisenzabet giriscasino tesla girismerkezbahisbetsahacasino online franceblackjack lignejouer au casino en lignecasino livefaffbetbetpuanfifabahisvdcasinobetsensationvevobahismilyonerenbetkaravanbetslotellahuhubetonikinumarabetandyou twitterastekbet twitterromabet twittercasinokaliaronbetsüpertotobetastekbetmatadorbetmatadorbetstarda casinobetandreasbetpasbetpasrestbetbetturkeyakcebetakcebettoobet twitterpumabetalmabetwinbir twitterbahisseninjeux d'argent en ligne fiablebetandreas twitterelitcasinovenüsbet twitterunique casino en lignebonus casino en lignefaulbetistanbulbahis twittercapitolbet twitternitrobahisbetovisatlantisbahisalmanbahisbetosfermakrobetcasino lükscasino lüks twittervidobetcasino xgg betjüpiterbahisgettobetaxacasinobetmetreonwinfixbetbetivomatadorbetromabetbetgarbetonredtipobetfixbettempobetbahis comligobetroketbetbetgarbetgarasyabahisrbetvizyonbetbetsihirbazimedyabahisorisbetbizimbahistipobetbizbetstarda casinosupertotobetbetandreasfixbetakcebethiltonbeybahisbetabetturkeyakcebettipobetsüpertotobetromabetcasinofastzbahismilyarcomthibetbelatrocasinobahis com twitterligobet twitterbetpas twitterbetturkey twittertop casino en lignecasino france onlineparis casino en ligneles meilleurs casino en ligne francaissite de poker en ligne argent reelcasino la roulette gratuitcasino france en lignepoker gratuit sans inscriptionroketbetcasino aktifmostbetadaxbetastekbetbetsalvadorrègles black jacklivre de paricasino en lignebetrekabetelexusbetaras casinoparis en lignebonus de paricasino en cryptosport et casinocasino en directactualite casinoactualite casinomilbetgizabetreddicebetnation inloggenjungliwincomeonhizlicasinocasinos hors regulationbookmaker hors arjelmystake interdit en franceMadnixdurée match de hockeyparis sportifs hors arjelLucky31one casino inloggencasiwoonriocasinoonline gokken zonder registratiejeu de poker gratuitcasinowontotoone casinoelit casinoajaxbetunibet casinounibet inloggencasino cresustortuga casino en lignefaulbetbonzai slotmystake casino avishappy hugo casino30betcasiwoonetorobetwolbet777 nederlandgoldruncasino.nlcazino starscazino stars3xlwincasinomegajungliwincircus nlbetsomniaparadise playzebet.nlgoldruncasino.nljacks casinobet11prestijbetyinebetbetwoncasino zonder registratieonline gokken zonder registratiecasino paypalvikingbetrealcasinobahisramsugar rush jeufree spins casinohotline 2hotline 2
<